Dan före dopparedan

Jag lyckades undvika kaoset på Gatwicks flygplats och ta mig hem med 8:00-flyget igår morse. Valde verkligen rätt dag och rätt flyg där, eftersom hela resan hem till familjen i Sverige blev ytterst smidig.
Min man skjutsade mig till flygplatsen kl 5:30 på morgonen, och sedan var Gatwick väldigt tom på folk. Ingen kö till self service check in eller bag drop, så jag checkade in min väska med alla julklappar på max 5 minuter. Efter ytterligare 5 minuter var jag igenom säkerhetskontrollen, köpte lite frukost och gick till min gate.
Flygresan var smidig (jag sov) och vi landade i tid på ett väldigt vackert och vintrigt Arlanda. Kom ut till baggagehallen och behövde inte ens vänta på min väska. Alla väskor stod redan där på bandet, fint uppradade haha. Gick ut i ankomsthallen, köpte en bussbiljett till Västerås och behövde bara vänta på den i 30 minuter.
Kom hem till min bror som hade tänt brasan (på sin stora tv😂). Vi åt lunch och slog in alla våra julklappar. Det tog ett tag! Gick även runt i hans lägenhet och tittade på allting som var nytt - matta, hallsoffa, snyggaste lampan i köket... Gud, vad jag älskar hans lägenhet.
Gulligaste lilla granen hade han fått upp i vardagsrummet också 😂 Passar honom perfekt. När vi var klara med tomteverkstan, åkte vi sedan hem till våra föräldrar och tillbringade uppesittarkvällen där med glögg, skinkmackor och lite bubbel. Jag somnade vid 23. Troligvis den första uppesittarkvällen jag inte lyckats hålla mig vaken, men det blir så när man tillbringar halva dagen med att resa. Jag är i alla fall här nu och det är julafton idag!! Så mysigt.

Gillar