Dagens längtan: Pinchos!

Man brukar bli ganska trött på julmaten i mellandagarna, så därför har jag nu bokat ett besök på Pinchos! Ett besök jag verkligen ser fram emot. Har varit där en gång förut, och det var förra sommaren, några dagar innan mitt bröllop. Älskade det.

Finns det liksom något bättre än att beställa in en massa smårätter och slippa behöva bestämma sig innan om man vill äta italienskt, spanskt, svenskt eller amerikanskt? Här kan man vara precis så spontan som man vill vara. Mina favoriter på förra årets meny var fish n chips (med sötpotatisstrips!) och den söta, lilla planksteken.

Har sett att de fått in mycket nytt sedan dess. Jag vet inte vad jag vill prova först. Dumplings här ovan ser tex underbart gott ut. Älskar dumplings. Eller varför inte lite pulled chicken här under (blir riktigt hungrig nu).

Som om inte maten vore nog, har de dessutom fått in mycket nya intressanta cocktails med godis i! Eller som min bror sa; “diabetes i flytande form” haha. Troligvis är de alldeles, alldeles för söta, men jag är väldigt sugen på att prova den med hallonlakritsskallar. Mitt favoritgodis tillsammans med salmiakbalkar och djungelvrål.

Oj, det här lilla nöjet kommer bli dyrt… Jag tänkte bjuda min man och min bror på Pinchos, och jag längtar verkligen efter att umgås med mina bros. I hemstaden Västerås. I förhoppningsvis ett mysigt vinterlandskap. Åh, bara tanken på att komma hem till Sverige i jul… Det kommer bli så mysigt och riktigt, riktigt välförtjänt.

Gillar

Kommentarer