Kvällen innan bröllopet

Hej September och höst! Har fortfarande ett par dagar kvar i Palma på Mallorca, så här är det fortfarande sommar och 30 grader. Njuter så mycket jag bara kan. Tänkte börja skriva lite om bröllopet förra helgen som helt klart var bästa dagen i mitt liv. Jag börjar med kvällen innan; det var egentligen då bröllopsfirandet började.

Min man hade bestämt sig för att träffa några av sina engelska killkompisar på kvällen, så då bestämde jag mig för att samla ihop tjejerna som var i närheten. Helt plötsligt var vi 10 pers på Pitchers i Västerås, fastän jag egentligen hade planerat soffhäng med mig själv kvällen innan för att riktigt vila upp mig. Jag har ju haft problem med urinblåsan och cystit/blåskramper i över 4 månader nu, och ville verkligen inte må dåligt på min bröllopsdag. Men jag behövde inte oroa mig för det. Hade inga känningar eller kramper alls på bröllopsdagen!

Det var en riktigt trevlig kväll förra fredagen, och alla tyckte det var roligt att träffa andra gäster innan bröllopet. Det gav mig en chans att introducera lite folk innan den stora dagen, vilket jag definitivt tror bidrog mycket till den härliga stämningen på bröllopet sen. Innan jag och min man skiljdes åt 24h innan bröllopet (han sov sedan på hotell med sina vänner), kom vi båda överens om att ta det lugnt på kvällen. Den stora dagen var ju dagen efter. Jag höll min del av överenskommelsen och drack endast ett glas vitt vin och sedan bara vatten (men jag dricker ju heller inte mycket alkohol nuförtiden på grund av mina besvär). Min man drack betydligt mycket mer haha, men han mådde bra dagen efter och det var ju det enda som räknades. Min vän och brudtärna sov dessutom över hos mig den natten innan bröllopet, och det var riktigt roligt! Sov dock inte så mycket för jag kände mig ganska nervös just då! Tittade på klockan som visade typ 02:30 och jag tänkte att "wow, det är liksom min bröllopsdag precis NU." Kan det bli mer spännande?

Gillar