Dagarna innan vårt bröllop

Jag skrev inte så mycket om vad som hände dagarna innan vårt bröllop där i augusti 2017. Nu har jag fått nya bilder av min man, från hans gamla mobil, och att titta på dem tog mig verkligen tillbaka till de dagarna. Det var underbart att se alla gäster trilla in från olika delar av världen (well, från olika delar av Sverige, England (inklusive Jersey) och Spanien). Dagarna innan ville jag bara umgås med alla, och jag var fylld av förväntan inför min stora dag.

Några dagar innan vi gifte oss, hade jag och min man vår sista date night som ett förlovat par. Vi besökte Pinchos i Västerås. Jag vill jättegärna tillbaka dit, men vi har inte lyckats planera in nästa besök än. Kanske nu i sommar.

Efter Pinchos gick vi runt på stan och tog några drinkar. Kommer bland annat ihåg ett glas rosé på Brasserie Stadsparken. Åh, jag hoppas vi får tid att gå runt på stan någonting nu i sommar med. Älskar alla mysiga uteserveringar i Västerås.

Kvällen efter bjöd min familj in svärfamiljen på grillning och lekar. Jag tror det här var första gången min mamma fick träffa alla, och hon tyckte det kändes skönt att få göra det innan själva bröllopsdagen. Vi hade en trevlig kväll som avslutades med biljard.

Kommer inte ihåg vad vi spelade eller vem som vann, men vi säger att jag vann som vanligt 😉

Kvällen innan bröllopsdagen samlade jag sedan de som ville, och kunde träffa mig, på Pitchers i Västerås. Några stannade på First Hotel över natten, och de hade en väldigt fin utsikt från hotellrummet. Kära Vässan ❤️

Jag kommer fortfarande ihåg alla känslor, och hur lycklig jag var att ha så många av mina nära och kära på samma ställe under en och samma dag/dagar. Kommer för alltid att titta tillbaka på perioden kring bröllopet som en utav de bästa i mitt liv.

Gillar

Kommentarer