Cynthia Rowley

Inatt hade jag den mysigaste drömmen. Jag körde bil i Sverige, roadtrippade med mig själv. Det var sommar, det var sol, jag såg en Max-skylt och stannade till för att äta. Köpte flera hamburgare, strips, lökringar, chilli cheese, mozzarella sticks, en massa dipper och bara tryckte i mig. Kassörskan sa även att en nyhet var att de kom till bordet och serverade en kopp varm choklad till efterrätt. Mmm. Vaknade sedan kl 4 på morgonen, och har aldrig cravat Max så mycket i hela mitt liv. Direkt när vi landat på Arlanda om fyra veckor kommer Linda gå till Max.

Anyways, nog om drömmar och cravings. På sommaren älskar jag att gå klädd i fina shorts och söta toppar, men jag tycker det är svårt att hitta de där perfekta shortsen som både är bekväma och fina på samma gång. I måndags jobbade jag i centrala London, och på lunchen tog jag mig friheten att gå runt i några butiker.

Inne på Cynthia Rowley hittade jag de här blåvitrandiga shortsen. Härligt material, snygg design, rätt längd och de sitter perfekt. Synd att man inte får gå klädd i shorts på kontoret, annars skulle jag gå klädd i dessa varje dag!

Älskar dessutom att de har en osynlig knäppning så man inte ser dragkedjan. Jag tror dessa kommer bli mina favoriter i sommar.

Gillar