Crumpets

Mitt intresse för att äta mat har alltid funnits. Men intresset för att laga mat har definitiv väckts på senare år av min fästman. Han har alltid varit så himla duktig på att laga mat. Supergod och avancerad mat dessutom.

Man välja två vägar att gå om man har en partner som är värsta stjärnkocken. Antingen blir man lat och låter honom laga all mat (det är ju ändå han som gör det bäst liksom), eller så väcks tävlingsinstinkten och man vill lära sig - mycket på kort tid - för att bli minst lika bra i köket. Jag är den sistnämnde. Helt underbart att bli bortskämd av min fästman med hans goda mat, men jag vill kunna skämma bort honom med. Vill att våra framtida barn ska få njuta av den bästa maten från oss båda. Därför blev jag intresserad av matlagning, och inte bara själva ätandet haha.

Igår kväll lät jag dock min fästman ta över. Han bestämde sig för att göra något jag aldrig ätit förut, nämligen Crumpets. Jag trodde det skulle vara som scones, men de var alldeles mjuka och smakade som fluffiga pannkakor. Det var faktiskt riktigt gott. Min fästman valde att göra de i ugnen med ost och skinka till vilket passade perfekt. Första men inte sista gången jag äter crumpets.

Gillar