Costa Rei

Njuter för fullt av allt vad Sardinien har att erbjuda, inklusive alla strömavbrott. Jag kommer definitivt uppskatta hur bra elektricitet vi har i norra Europa när jag kommer hem - så fort det regnar/åskar här går strömmen. Så fort vi råkar ladda telefonerna samtidigt som jag plattar håret går strömmen. Air con + kaffemaskinen går inte ihop. Osv.
Vi bor i en villa, och varvar villahäng med strandhäng och utflykter. Igår var vi till Costa Rei på sydostkusten. Mannen vi satt bredvid på planet hit gav oss en massa tips på stränder vi borde besöka, och Costa Rei var med på den listan. Stranden och havet där var underbart vackert. Inte alls speciellt turistigt heller.
Av det jag sett av Sardinien hittills, så är det absolut bästa här stränderna. Det är hit man ska åka för en riktig solsemester. Vi bor i Cagliari och idag bilade vi även hela vägen upp till Alghero, men dessa städer/orter har inte gjort att jag tappat andan. De milslånga stränderna däremot, det varma vädret och det ännu varmare, klarblåa vattnet- wow.

Gillar