Community Shield på Wembley

Idag fyller min underbara mormor år; grattis grattis, hemskt mycket grattis till henne!! Hon vill väl inte att jag nämner hennes ålder, men hon är exakt 49 år och 11 månader äldre än mig, fast beter sig som mycket mycket yngre. Hennes favoritbutik är Gina Tricot, och jag vet inte hur många klädesplagg jag snott från hennes garderob genom tiderna haha. Hon älskar verkligen att shoppa kläder och inredning (jag snor inredning från henne med).

Tyvärr kan jag inte närvara med resten av släkten och fira henne precis idag, men jag har köpt mörk öl åt henne som hon älskar (ale), lite choklad etc, så jag får skämma bort henne om några veckor istället. Idag har jag nämligen varit busy med att se Chelsea spela Community Shield mot Arsenal på Wembley!

Fick biljetter av pappa, och det är jag glad för. Var en härlig stämning på Wembley som vanligt med 83,000 människor under samma tak. Jag har inte varit på fotboll på nästan ett år, så det var verkligen dags nu! Har dessutom inte sett Chelseas herrar spela på Wembley förrut (bara damerna), så det var lite speciellt det med.

Vi satt bland chelseafansen, såklart, och hade bra platser precis vid hörnflaggan. Dock fungerade inte rulltrappan vid vår sektion och vi fick ta trapporna enda upp, så det blev en liten söndagsworkout där också! Jag har ju inte tränat på ett bra tag nu, så det var nog bara nyttigt. 

Vi hade det riktigt trevligt fastän Chelsea lyckades förlora på straffar. Matchen var väl ingen höjdare från Chelseas sida (har verkligen sett dem prestera bättre), men det är alltid härligt att titta på dem spela live i alla fall! Stämningen var på topp och jag lyckades även samla på mig 7 flaggor till pappa i slutet av matchen haha. Rolig dag på andra sidan London! Min fästman hade förresten på sig en svensk Bondelidtröja, och jag glömde min matchtröja kvar i Sverige. Illa. Men jag bar blått i alla fall! 

Gillar

Kommentarer