Coldplay

Huuur var det ett helt år sedan vi var på bästa konserten jag någonsin varit på?! I julklapp 2015 köpte jag nämligen Coldplay-biljetter till min fästman, som är ett stort fan sedan många år tillbaka. Själv gillar jag dem inte lika mycket; men jag måste medge att jag gillar dem mer nu efter att jag sett dem live. Det var en riktigt bra konsert vi fick se på Wembley, den 15:e juni 2016. Dessutom var några vänner från Sverige också här och gick på konserten, så det var väldigt trevligt fastän vi kom bort från varandra efteråt. Det var såklart alldeles för mycket folk utanför Wembley och tunnelbanan.

Vilken magisk kväll det var. Jag tror jag aldrig sett min fästman så lycklig som när han fick reda på att vi skulle se Coldplay. Hans största idoler. Bästa julklappen någonsin, sa han. Det var kanske därför han friade till mig två veckor senare haha! Jag tror konserten var tre timmar, men det kändes bara som en halvtimme. A Sky Full of Stars var definitivt highlighten av kvällen om ni frågar mig, och hur allas armband lyste upp runt hela Wembley samtidigt som de spelade låten. Det var häftigt och verkligen en riktig sky full of stars.

Jag skulle jättegärna vilja gå på en konsert igen. Jag tycker jag går på alldeles för lite konserter just nu. Samtidigt har jag ju redan gått på den bästa; för ingenting kan väl mätas med Coldplay-konserten förra året?! Att det var på just Wembley gjorde också​ mycket av stämningen och helhetsupplevelsen. Det är så mysigt där, både inne och utanför.

Gillar

Kommentarer