Cobham

I lördags var det en riktigt regnig höstdag, så jag och min man bestämde oss för att åka ut och hitta på något kul. Så vi satte på oss träningskläder och regntåliga jackor, och körde ner till vackra Cobham.
Men först på morgonen städade vi hela huset, och jag lyckades få till en fin frisyr, som också höll sig fin hela dagen trots regn.
Vi åt fiskkakor till lunch (om det är något jag älskar med england så är det lyxiga fish cakes! Dessa var fyllda med lax och chorizo) med ris och grillad paprika. Min man lånade även min blender en dag förra veckan, och gjorde smoothies tillsammans med barnen på hans skola. Sedan dess har han typ sovit med min blender. Jag har fått minst en smoothie varje dag, och hittar honom numera alltid i köket typ fastkedjad till min blender 😂 Men visst är det riktigt gott med hemmagjord smoothie ibland. Just den här var gjord på mjölk, hallon och jordgubbar.
Vi åkte sedan ner till Cobham, och efter ett tag där blev jag kär i den lilla staden (eller byn?) vi tog en långpromend vid Painshill och vi hittade en cool bro som jag gillade. Det var en sådan mysig promenad trots regn och skor som läckte.

Det enda som saknades var en hund, tror jag. Vi båda sa att det här var verkligen en sådan stund då man bara skulle vilja låna en hund för ett par timmar.

Efter promenaden på landsbyggden, gick vi även in i Cobhams centrum där det fanns väldigt mysiga, små butiker och restauranger. Vi båda stannade utanför The Tea Terrace, och bara “wow... Här vill vi gå på afternoon tea någon gång.” Allt där inne var vitt och rosa och väldigt sött.

Vi var dock inte sugna på tea just då, utan var redo för en ordentlig middag. Vi kunde enas om att vi var sugna på engelsk pubmat, så vi hoppade in i bilen som var parkerad några km bort och körde till en pub som hette The Bear. Det var en jättemysig pub som påminde mycket om vår lokala pub. Jag beställde in deras hambugare och min man fish n chips. Maten får full poäng från oss båda!

Åt sedan deras vegan chocolate brownie till efterrätt medan min man åt äppelpaj. Så gott, och vi blev väldigt mätta och glada.

På vägen hem åkte vi sedan förbi Chelsea Training Ground, men det regnade för mycket för att jag skulle få en bra bild jag kunde skicka till pappa.

Såg även Londons skyskrapor från Epsom Downs, men igen blev det ingen bra bild eftersom det regnade alldeles för mycket. Jag tycker i alla fall vi gjorde det bästa utav en riktigt regnig och trist dag (vädermässigt)! Och när jag närmar mig 35 vill jag köpa ett hus i vackra Cobham. Verkligen inte det billigaste området i England (eller i världen…) men man ska alltid sikta högt.

Gillar

Kommentarer