Cobbsallad

Det började som ett klassiskt recept på cobbsallad, men blev sedan något helt annat. Jag valde i alla fall att göra en god sallad till lunch, med en rejäl blandning av olika goda ingredienser, och här är resultatet!

Min cobbsallad bestod av isbergssallad, lite färsk bladspenat, paprikastrimlor, salladskyckling, hårdkokta ägg, fetaost och Fransk salladsdressing. Jag sprinklade dessutom över lite parmesan på toppen, samt serverade räkor till min man på sidan av. När det kommer till att göra en egen sallad, tycker jag definitivt more is more - ju fler ingredienser, desto bättre.

En god sallad är ett riktigt bra lunchalternativ, och något jag vill bli bättre på att äta mer av. Jag läste att man egentligen ska servera en liten kall sallad på sidan av varje måltid, för att se till att man får i sig så mycket vitaminer som möjligt. En vacker dag i framtiden ska jag börja med det.

Gillar

Kommentarer