Chocolate Suede

Fyyy vad roligt det är att måla! Jag tror jag ska börja jobba för min bror istället. Målning och tapetsering är nog min nya passion i livet, och speciellt att rolla färg på väggen; så himla kul! Fast jag kan samtidigt erkänna att jag var bättre på det igår än idag. Trött idag... Vi åt kinamat och drack prosecco med min mans bror igår för att fira hans nya jobb, och det blev både lite mycket mat och lite mycket dricka!
Nu i helgen har vi alltså målat sovrummet chokladbrunt, eller Chocolate Suede som färgen heter från Valspar, samt gjort en grå fondvägg i gästrummet. Det blir så jäkla snyggt direkt när man sätter lite färg på väggarna. Visserligen är det väldigt neutrala, jordnära färger, men de är precis så här vi vill ha det.
Jag tycker det blir så hemtrevligt och mysigt med dessa mörkare väggar. Som jag sagt förrut; för varje dag som går blir det bara finare och finare här hemma, och jag får mer och mer hemlängtan när jag inte är här haha. Efter tre helger av målning/tapetsering känner vi oss ganska klara med det. Nu återstår det bara att sätta upp saker på väggarna, vänta på lite möbler, trappen ska slipas och målas vit efter soffan kommit osv. Sen är vi nöjda! Det börjar verkligen se ut som ett riktigt flott hem nu.

Gillar