Chelsea vs Manchester United

Idag är det den sista oktober, och det ska bli skönt med en ny månad.

Den här veckan har det varit mycket på jobbet, då min assistent är på semester och jag blivit fast i alla administrativa delar som jag vanligtvis brukar skjutsa över till honom.

En rolig sak hände dock igår; jag och min man var på fotboll igen! Den här gången såg vi Chelsea möta Manchester United i FA-Cupen. Ett ganska laddat möte, eftersom min man alltid varit ett United fan… Tyvärr förlorade vi (Chelsea), vilket verkligen var synd, för jag tyckte vi var det bättre laget. Min man höll såklart inte med, men det förväntade jag mig ju inte heller 😉

Den här gången var det extra svårt att få tag i biljetter (alla vill gå på dessa rivalmatcher), så vi fick sitta där vi aldrig suttit förut; bland molnen uppe på East Upper!

Det var fortfarande en bra utsikt, men lite suddigt för mig när jag tittade på tavlan hur många minuter det gått osv. Jag kanske borde göra ett syntest snart. Känner inte att jag har några stora problem just nu, men om jag ska fokusera på någonting långt borta, typ en avgångstavla på flygplatsen, eller TV:n på en fotbollsmatch, blir det ganska suddigt. Jag märker en svag förändring liksom från tidigare.

I alla fall, så var det roligt att gå på match, fastän vi inte vann. East Upper där vi satt var ganska trångt och litet (vi hann inte alls med att ta något att dricka i halvleken för det var så mycket folk och endast en bar), så jag föredrar Shed End och West Lower. Men det är klart att man ska ha suttit överallt runt omkring arenan om man är ett riktigt fan! 😉

Gillar

Kommentarer