Chelsea vs Malmö FF

Igår kväll var det dags för fotboll! Chelsea mötte Malmö, och hela arenan var full av svenskar. Rättare sagt mest sliskiga Malmöfans som tagit sig in på hemmafansens läktare, och “låtsades” hålla på Chelsea. Jag hörde er när ni pratade Skånska i ölkön... Jag såg igenom er när ni mimade Malmösånger... Usch 😉

Det var en bra match och Malmö bjöd faktiskt på lite motstånd. Tillrackligt med motstånd för att vi skulle bli lite oroliga i första halvlek, men i andra gjorde sedan Chelsea 3 mål. Skönt. Jag och min man satt precis vid hörnflaggen på Shed Lower.

Enligt pappa är det Shed Lower man ska vara på. Det är där han alltid sitter. Om man bortser från det faktum att han inte alls alltid gör det... 😂 Jag köpte biljetter på Shed Lower åt mig och min man för att “pappa kommer sitta där”, och så blir han placerad på Shed Upper. Typiskt. Men vi hade roligt ändå, och jag och min man hade ju de bästa platserna haha.

Mina vänner blev placerade på West Upper, endast två rader från taket. Bilden ovan var deras utsikt. Så vi var väldigt utspridda under matchen, men vi hann i alla fall träffas innan och umgås lite.

Kvällen började nämligen med att jag och min man gick till Wagamama och åt middag. Jag var egentligen sugen på pubmat, men jag lät min man få sista ordet den här gången, och nudlarna jag beställde var riktigt goda och inte för starka. Drack även en supergod grön juice till; gjord på äpple, avocado och selleri.

Planen var sedan att gå ut från Fulham Broadway och ringa pappa efter vi ätit, men vi tittade in på närliggande Oysterrooms först där de brukar hänga, och där hittade vi dem! Så vi beställde ett glas vin och en öl, och hängde där innan matchen började. Mina vänner kom också dit ett tag innan matchen. På vägen till arenan ville jag och pappa sedan ha en hamburgare, men kön var oändligt lång så jag köpte en inne på arenan istället. Den var inte lika god. Var var den karameliserade löken? Den amerikanska senapen? 😉 Hett tips är verkligen att köpa hamburgare från vagnarna istället, utanför på gatan.

Det var en trevlig kväll, och det bästa är att jag träffar pappa imorgon igen. Samt nästa helg när han kommer bo hos oss. Och helgen efter det, när jag är i Sverige!

Gillar