Chelsea vs Grimsby Town

Jag har tjatat på pappa att jag vill gå på fotboll, så förra veckan fick jag hem ett brev med fyra biljetter till Chelsea vs Grimsby Town. Jag såg väldigt mycket fram emot den här matchen (jag gillar att gå på matcher mitt i veckan efter jobbet. Det blir alltid ett fint break i en lång arbetsvecka), men efter att min pappas vän, och en av biljetthållarna, gått bort i söndags, fick jag blandade känslor. Speciellt eftersom jag och min man bara lyckades hitta en vän som kunde följa med oss också, så en stol var tom…

Det var en lite underlig känsla att vara på plats med vetskapen att man aldrig kommer träffa honom där igen. Det är trots allt en person som funnits i mitt liv i 8 år. Vi har gått på många matcher tillsammans, hängt hemma hos honom i Västerås… Nästan varje gång pappa flygit över har han följt med.

Samtidigt var det trevligt att få gå på fotboll igen, och han hade inte velat att vi missade matchen för hans skull. Vi hedrade honom med en drink (och min man köpte en korv), och sedan hedrade Chelsea honom med att utklassa Grimsby med 7-1! Det var en riktigt rolig match att titta på, och Grimsby-fansen var galna. De försökte storma planen vid första bästa tillfälle, men lyckades aldrig. De firade, fastän det inte hade mycket att fira.

Sedan fick jag syn på ett känt ansikte från universitetet, ett par rader framför oss. Jag vet att han är ett Chelseafan, så det var inte så förvånande att se honom där. Dock har han en tvillingbror, och jag försökte ta reda på om det var honom eller hans tvillingbror som var där innan jag hälsade. Den här killen var en riktig charmör på universitetet, och vi hade några riktigt roliga utgångar tillsammans. Men killen jag såg igår var motsatsen till den personen jag kommer ihåg. Han var där själv och pratade inte med någon. Jag försökte få ögonkontakt med honom, men han såg inte mig. Jag tyckte det var så konstigt att han inte såg mig… Drog slutsatsen att det måste vara hans tvillingbror, men då frågade min man om jag någonsin hängt med den här killen i ett nyktert tillstånd. Jag tror knappt det haha, och blev ännu mer förvirrad. Är det honom?? Stod tyvärr för långt bort för att kunna hälsa/prata med honom, so I guess we’ll never know. Men jag tror att det var hans bror.

I alla fall; det var en trevlig match att gå på, och om en månad spelar vi mot Man United. Min man vill gå och jag vill att min pappa kommer hit så vi kan alla gå på den tillsammans.

Gillar