Chelsea bridge

Igår var en väldigt mysig dag. Jag och min man började dagen sakta med en härlig sovmorgon. Vi städade åt marsvinen (som skuttade runt, om möjligt, mer än vanligt. Älskar när de är lyckliga), städade lägenheten och storhandlade mat. Det som är bäst med januari är nog att jag är väldigt taggad på att laga mat igen. Nya maträtter, nya recept, och jag har så mycket spännande inplanerat i köket inom den närmsta framtiden 😊

Sedan tog vi tåget till Victoria. Vi skulle möta upp ett par vänner för minigolf och middag, och innan dess kände vi för en långpromenad. Så vi gick runt Victoria, ner mot Chelsea Bridge, korsade bron och gick sedan runt i Battersea ett tag. Det är så härligt att bara gå runt på Londons gator ibland. Man glömmer ibland vilken fantastiskt vacker storstad man bor i.

Vad jag mår bra dagar som dessa, då jag bara får umgås med min man utan några som helst måsten eller tidspress. Vi har bestämt oss att vi ska ta mer centrala Londonpromenader nu i vinter och till våren. Stanna på ett café längs vägen. Hitta en ny park. Så mysigt.

Ville ju dessutom att jag och min man skulle ta fler bilder tillsammans det här året. Så nu har vi bestämt oss att ta minst en ny bild i veckan. Och aldrig på samma plats. Förra veckans bild tog vi i Beddington Park (en park nära där vi bor). Den här veckan blev det detta foto på Chelsea Bridge. Nu ska jag fortsätta helgen med att springa. Min kropp känns slö, samtidigt som jag känner ett behov av att göra mig av med lite energi.

Gillar