Cheeseburger pizza!

Reklam fungerar väldigt bra på mig. Vi fick hem ett reklamblad med rabattkuponger på pizza, och jag blev såklart genast sugen på pizza. Gick in på Dominos hemsida och ser att de börjat med en CHEESEBURGER PIZZA. Det lät verkligen som det bästa av två världar, och jag kände att jag bara måste prova den. Som Joey skulle sagt i Vänner: "Pizza good. Cheeseburger good." Den här kombinationen kan man väl inte misslyckas med? Eller?

Nej, den här pizzan var verkligen inget misslyckande! Den var jättegod! De har gjort ett riktigt bra jobb att få den att smaka EXAKT som McDonald's ostburgare. Fick påminna mig själv flera gånger att jag faktiskt åt en pizza och inte en ostburgare. Jag tror det var såsen och osten som gjorde hela pizzan. Det enda minuset jag kan ge är att alla gherkins var SUPERSURA. Jag vet inte hur länge de legat i vinäger, eller hur mycket, men jag kunde inte äta dem. Annars är jag den som alltid äter gurkorna på ostburgarna, och jag var glad att pizzan kom med så pass många gherkins. Dvs innan jag provade ett par, och det var alldeles för surt. Trots det skulle jag defintivit äta den här pizzan igen!

Jag gillar även Dominos "förrätter". Deras potato wedges är så goda, speciellt om man dopper dem i lite BBQ-sås. Den här gången beställde vi även deras dough balls med vitlöksdipp. Mmmm pizza är så gott ibland. Speciellt dominos. Får jag inte svensk pizza är Dominos absolut det nästbästa alternativet.

Gillar