Charlotte Satchel, Sky Blue

Jag ÄLSKAR Black Friday. Det är den perfekta dagen att köpa julklappar på, både till sina nära och kära och självklart även till sig själv. Jag brukar faktiskt köpa en julklapp till mig själv varje år. Varför inte liksom? Jag förstår inte människor som tycker att julklappar är överskattade - det är ju så roligt att både ge bort och få presenter!

Som jag visade för några månader sedan, så har jag en hel Michael Kors familj här hemma, bestående av väskor och skor. Nu har vi fått tillökning i familjen. Årets julklapp till mig själv blev nämligen den här vackra handväskan!

Jag har som sagt bara haft en liten väska och en stor (som jag oftast har till jobbet). Har varit i behov av en satchel-väska ett bra tag nu, ni vet en väska som är tillräckligt stor så man får med sig det viktigaste, men inte så stor att man tappar bort lypsyl och nycklarna i den. Den här väskan uppfyller de kraven, och den är dessutom så snygg!

Eftersom mina andra väskor är helsvarta, valde jag den här gången att köra på lite färg. Baby blått tycker jag passar bra på både sommaren och vintern, samtidigt som det fortfarande är enkelt att matcha med jackor, skor och de flesta klädesplagg. Jag fick den här på hela 40% rea, vilket var ett superkap. Längtar nu efter att kunna gå en dag på stan med min nya, lilla bebis. Eller bara att kunna gå ut liksom, och känna att man är på väg någonstans.

Gillar

Kommentarer