Champagne & dollar bills

Fin överraskning jag fick på kontoret sista jobbdagen! Jag öppnade kl 07.45 och hittade mitt skrivbord fullt av blomblad och glaskristaller. I mitten stod en liten Lanson champagneflaska. Jag blev lite förvånad, men också väldigt glad!

Som om det inte vore nog hade mina fina kollegor även hängt upp en Mr & Mrs-skylt bakom mig. Vad gulligt! Jag förväntade mig inte det, men samtidigt blev det plöstligt lite klarare varför alla kollegor tjatat om när och var jag skulle jobba hela veckan... Haha.

Inte ofta (läs: aldrig) man går till jobbet och blir på partyhumör klockan 8 på morgonen, men det blev jag idag! Blombladen och glaskristallerna fick vara kvar på skrivbordet hela dagen och champagneflaskan stod öven där framför mig och log åt mig. Vilken bra motivation. Man kanske skulle ha en champagneflaska stå framför sig varje dag?

När klockan slog 11 kom också alla kollegorna över till mig, min chef höll ett tal och gav mig det här fina kortet från alla. De hade nämligen samlat in lite pengar till oss, vilket jag verkligen inte förväntade mig. £265; så himla snällt! Väldigt tacksam.

Jag jobbade hårt hela dagen eftersom vi har en deadline på måndag. När klockan blev 3 hade jag ett sista möte med min chef och sedan fick jag bege mig hem. Härligt! Bara fortsätta packa, städa, duscha, vattna blommor och fixa det sista av bröllopsprogrammen nu. SEMESTERN är här!!

Gillar

Kommentarer