Cbd-oljan - Några månader senare

I oktober började jag använda CBD-olja, främst för att jag trodde att det skulle hjälpa mig hantera min mensvärk och inflammation i kroppen. Sedan dess kan jag inte säga att jag tagit dropparna regelbundet (har använt de i en månad, hoppat över en månad, använt de i tre veckor igen, hoppat över en vecka, osv.), så jag vet inte om jag fått den "ultimata effekten". Men som mest har jag använt 2-4 droppar dagligen regelbundet i 5 veckor.

I början tyckte jag att jag kände mig piggare på morgonen, men efter flera månaders av "on & off"-användning måste jag säga att jag inte märkt någon drastisk skillnad på morgontröttheten när jag tagit eller inte tagit droppar. Ju mörkare det är på morgonen, desto tröttare känner jag mig. Det är den enda slutsatsen jag kan dra. Det är som mest påtagligt nu i mars månad, när det är ljust ute när alarmet ringer. Det är så lätt att genast samla energi då, fran endast dagsljuset som kryper sig in mellan gardinerna.

Min mensvärk har de senaste månaderna varit lindrig, men igen så kan jag inte direkt länka det till användandet av CBD-olja, eftersom jag som sagt inte använt det alls vissa månader. Jag tror istället jag blivit bättre på att ta smärtlindrande vid rätt tidpunkter (innan smärtan riktigt bryter ut), samt att jag äter bättre (inget koffein och socker), har tränat mer och varit väldigt noggrann med att äta Primrose Oil när det behövs.

Jag tror defintivt att CBD-olja kan hjälpa personer som har problem med tex sömnsvårigheter och depression. Eller personer som lider av konstant smärta pga någon sjukdom. Men i mitt fall tror jag inte användandet har någon synlig effekt, och därför kommer jag inte fortsätta använda det när flaskan väl är slut. Jag har inte upplevt några negativa biverkningar, men sen har jag ju som sagt inte upplevt mycket annat heller... Så nej, CBD är nog inte någonting jag behöver i längden.

Gillar

Kommentarer