Carshalton Athletics FC

Igår kom pappa hit och hälsade på oss, tillsammans med två vänner. Jag och min man bjöd dem på lite öl och chips hemma i lägenheten innan vi spontant bestämde oss för att gå på en väldigt lokal fotbollsmatch.
Vädret var underbart, så vi tog en 10 minuters promenad till Carshalton Athletics arena; ett division 6 lag. Man kunde köpa biljetter på plats, och så fort vi kom dit blev vi intervjuade av klubbens TV kanal. "We have come all the way from Sweden!' Jag höll mig i bakgrunden haha..
Så fort vi kom in på arenan kom vi till en bar, som var förvånansvärt stor (vi hade ju inga förväntningar), och ville man det så kunde man faktiskt sitta inomhus och se matchen. Vi valde dock att dricka öl och vin ur plastglas så vi kunde sitta ute i solen.
Pappa och hans vän gick all in för den här matchen och köpte till och med halsdukar 😂
Det var uuunderbart väder. Hela 17 grader!! Solen värmde som bara den och det var svårt att komma ihåg att det bara är februari. Mådde riktigt bra när jag fick sitta där med mina Nike Classic Cortez (vårskor!!) och känna solen värma i ansiktet.
Första halvleken var lite seg och slutade 0-0. Vi gick tillbaka in i baren och min pappas väns ögon fastnade på laguppställningen. "Patrick Ohman. Låter som om det borde vara ett Ö där, och han är svensk." Jag googlade honom och det visar sig att han är just det. Och inte bara svensk utan även Västeråsare. Han har spelat i Skiljebo SK😂
Vad är oddsen att en Västeråsare är målvakten i vårt lokala fotbollslag? Inte så höga trodde jag! Jag och pappa gick därför runt arenan i andra halvlek för att prata med honom. Han var jättetrevlig (trodde inte han skulle vilja prata mitt i matchen haha). Han blev ganska förvånad att vi var svenskar och att vi visste vem han var. Pappa sa "klart vi vet vem du är!" men i ärlighetens namn hade vi ju bara vetat det i 10 minuter (efter min googling av honom) 😂
Efter matchen gick vi till The Greyhound och åt middag. Jag har ju som mål att gå igenom hela deras meny, så den här gången provade jag deras svamp och spenat Kiev med färskpotatis och ostsås. Riktigt gott! Pappa åt en stek och de andra åt fish n chips och hamburgare. Efter middagen gick vi sedan runt till några pubar innan klockan plötsligt var 9 och de fick lov att ta tåget tillbaka till Earl's Court. Vilken trevlig dag!

Gillar

Kommentarer