Canvastavlor

Vår hall är så vit just nu. Vi letar därför efter en stor, mörkare canvastavla att sätta upp på väggen ovanför trappen. Något som kan bryta av det vita, och samtidigt vara något fint och hemtrevligt att titta på. Trappen är en väldigt central del i vår lägenhet, så jag är noga med att inredningen även där ska vara perfekt.

Jag älskar dessa canvastavlor som består av flera mindre tavlor, men som tillsammans utgör en enda stor tavla. Det är precis något sådant vi är ute efter. Det svåra är dock vad man ska välja för motiv. Tavlan ovan, föreställande palmblad, är min favorit just nu. Jag vet inte varför jag fallit för just den här egentligen, men grönt och vitt går väldigt fint ihop.

En annan favorit är den här tavlan, föreställande en kattunge som i spegelbilden ser sig själv som en tiger. En riktigt tuff tavla som andas confidence. Samtidigt är den grå, och skulle därför passa bra in ovanför vår trapp och bryta av det vita.

Vi har också diskuterat den här tavlan, föreställande en mörkt turkos sandstand + hav. Den är ganska enkel men djup på samma gång. Jag är lite osäker på färgen dock, eftersom den har en ganska konstig turkos färg enligt mig.

Min mans favorit är den här tavlan, föreställande jorden sett från rymden. Jag är dock inte överförtjust av tanken på att ha en blå tavla i hallen, utan föredrar neutrala färger eller den där gröna palmtavlan som jag av någon anledning är helt såld på. Kanske jag ska köpa den som en “present” till min man? Det är mitt absoluta tips när man inte kommer överens och man inte vill kompromissa, utan ha sinn vilja igenom. Ge bort det DU vill ha som PRESENT (till er båda). Vi får se.

Gillar