Cannes

Wow! Cannes har swept me off my feet - vilken underbar stad! Allt i staden andas lyx, lyx, lyx, och det finns mycket att se och göra. Jag älskar livet här.
Antingen kan du tillbringa timmar på stranden, där de finns massor med lyxiga beach clubs att välja bland. Eller så kan du gå längs Boulevard La Croisette och shoppa designerkläder/accessoarer för hundratusentals kronor. Jag har aldrig känt mig så fattig i mina Givanchy solglasögon och Michael Kors väska haha. Wow.
Jag vågade mig in på Fendi, men annars nöjde jag mig med att fönstershoppa. Det var fullt med människor på gatan, men butikerna var så där stora, tomma och tysta. Med vakter utanför. Bara seriösa, rika shoppare befann sig i själva butikerna. Det var en häftig upplevelse. Har ju varit inne i Chanel, Louis Vuitton osv förut, men dessa butiker längs La Croissette förmedlade en helt annan känsla än i någon annan stad. Till och med i Florens kände jag att det var okej att bara "titta runt." Inte här. Här var allt sååå seriöst haha
Jag var cool och tog min nya lambo till filmfestivalen, och gick upp längs röda mattan.
Ännu en häftig upplevelse att besöka filmfestivalen i självaste Cannes. Visserligen tre månader för sent, men ändå 😉
Vi åt lunch på Boulevard La Croisette (supergoda hamburgare på ett steak house), innan vi gick vidare upp till Cannes slott, där utsikten över staden var fantastisk.
Den här bilden summerar vackra Cannes så himla bra. Stranden, hamnen, shoppinggatorna. Jag får ju inte glömma att vi gick längs de lite mer mainstreama shoppinggatorna Le Suquet också. Där var vi inne i Zara, Mango, Hugo Boss och Tommy Hilfiger. Butiker i mer min prisklass. Det är sjukt hur rikt allting verkligen är här. Jag avslutade dagen med en chai frappuccino med kanel för 8 euro.

Gillar