Camden Town & nya restriktioner

Godmorgon härliga söndag. Idag ska vi äta en ägg och avokadofrukost, ta en långpromenad, titta på fotboll, städa lite i hemmet, laga köttbullar med potatis, lingonsylt och brunsås, busa med marsvinen och bara njuta av att det är söndag. Vi har sedan en vecka kvar att jobba innan min man har höstlov, och jag också tagit en vecka semester.

Restriktionerna har ändrats i London, och vi får nu inte umgås med människor som inte bor i vårt hushåll. Jag var beredd på att det skulle ske när jag kom tillbaka från Sverige. Vi passade därför på att träffa 5 vänner innan restriktionerna trädde i kraft, och begav oss till Camden för middag på en grekisk restaurang som hette Andy's. Vår väns nya flickvän är nämligen från Grekland, så jag tyckte hon kunde välja ut en bra, autentisk grekisk restaurang till oss, vilket hon också gjorde. Andy's såg ut som ett litet café (liknande Brazil i Fulham), de pratade grekiska och maten var väldigt god.

Vi delade på hummus, tzatsiki och två andra grekiska dipper tillsammans med massor med färskt bröd som förrätt. Sedan beställde jag in deras halloumi (som var stekt i olivolja) med en grekisk sallad till. Riktigt gott. Till det delade vi på ett par flaskor vitt, grekiskt vin som var ganska torrt - precis som jag gillar det. Efterrätten blev sedan grekisk yoghurt med honung och valnötter, och så fick vi en mandelshot till det. Vi slog på stort helt enkelt! Det kommer ju dröja tills vi kan träffas så många igen, fast...

... Min vän som jobbar i restaurangbranschen har stenkoll på alla regler och restriktioner som gäller. Han påminde oss om att vi bor väldigt nära Epsom och resten av Surrey vilket faktiskt fortfarande har färre restriktioner än London. Det kanske inte kommer hålla i sig så länge, men just nu kan vi fortfarande träffa vänner där, endast en 10min bilresa från där vi bor. I London är vi dock tillbaka på den rutan igen där ingen annan än min man eller mina marsvin längre existerar i min fysiska värld.

Gillar

Kommentarer