California... Here we comeeee!

Jag var helt uppslukad av TV-serien The OC under mina tonår. Jag tror serien började när jag var 13 och slutade när jag var 16, och allt jag ville var att flytta till Kalifornien, hitta min Seth Cohen och påbörja en karriär inom property development. Nu jobbar jag ju faktiskt inom byggnadsindustrin, jag har hittat en man som påminner väldigt mycket om Sandy Cohen (om 20 år är jag säker på att de kommer vara väääldigt lika😮), och nu ska jag ÄNTLIGEN få besöka "mitt" Kalifornien!

I helgen som var bokade jag och min man nämligen flygbiljetter till LAX i april! I 10 dagar ska vi hänga i LA, Orange County och även San Francisco (hotels yet to be booked by me). I början var det tänkt att vi skulle åka på en riktig amerikansk roadtrip, besöka Kalifornien, Arizona och Nevada under en och samma resa. Men jag tvekade väldigt mycket att behöva ta ut så sjukt många semesterdagar på en gång. Att pussla ihop min semester under årets gång är alltid en svår process, och jag kände mig mycket bättre till mods med att resa bort 10 dagar på "endast" en California road trip. Som dessutom infaller över påskhelgen.

Åh vad jag ser fram emot denna resa! I'm going to Hollywood, baby! Och Newport Beach, Calabasas, Napa Valley, San Francisco... Ahh, det här kommer bli grymt! Dyrt så in i norden, men en resa jag sett fram emot sedan jag var 13 år!!!

Gillar

Kommentarer