Café Rouge

I lördags åkte jag och min man ner till Portsmouth för en shoppingdag. Eller rättare sagt en eftermiddag, eftersom vi åkte vid 3 och kom hem halv 10. Det var minst lika mysigt som förra året.

När vi firade 2 år som gifta fck vi ett presentkort av min svärmor, som kunde spenderas på några utvalda restauranger. Vi valde att använda detta i Portsmouth, och gick till Café Rouge för middag. Fun fact att Café Rouge var den första restaurangen jag någonsin besökte i Portsmouth. Våren 2010 var jag här med en vän för att gå på öppet hus på universitetet, och jag kommer ihåg att vi gick hit den första kvällen här.

Till förrätt mumsade jag på surdegsbröd med svamp. Hur ofta äter jag svamp egentligen? Varje vecka, men det är ju så gott! Till huvudrätt beställde jag in deras kyckling med potatismos (så gott), medan min man åt moules frites. Som vanligt smakade vi även av varandras mat, och vitlökssåsen till musslorna var hur god som helst. Hur gott är det inte med fransk mat ibland?!

Vi åt även efterätt; chokladfondant och äppel och ingefärapaj. Det var en mysig och god middag i Portsmouth. Här i England får man ju köra bil på ett glas vin, så vi skålade även med ett glas prosecco (jag) och ett glas rött (min man). Älskar såna här utflykter och kvalitetstid med min fantastiska man.

Gillar

Kommentarer