ByMalina

Igår var jag som sagt till Stockholm för ännu ett möte med ByMalina. Min klänning, eller rättare sagt two piece, var färdigsydd och det var dags för mig att prova den! Det var riktigt spännande. Den var så underbart vacker och orörd när jag fick se den för första gången, och det spetsmaterialet jag valt (Lily Rose) kunde inte varit finare. Jag såg direkt att det verkligen var "jag" redan när den hängde där på galgen framför mig. Här nedan kommer två sneak peaks. 

Jag provade den, och både toppen och kjolen satt perfekt i storlek 36. På vissa toppar måste jag annars ha storlek 34, men inte den här gången. Designerkläder brukar ju vara aningen tightare. Det enda som behövde göras var att ta upp kjolen lite eftersom jag inte är modellång tyvärr haha. Jag hade med mig de skor jag troligtvis kommer ha på bröllopet, så de lätt kunde anpassa kjolslängden efter dem. Jag tror det blir superbra. Nu ska de alltså bara ta upp kjolen, sedan är klänningen helt färdig om några veckor. Spännande!

Det var skönt att jag tyckte om two piecen så mycket, direkt när jag provade den. Jag har ju faktiskt inte provat den exakta modellen förut. Älskade att man kan bestämma själv hur högt eller lågt kjolen ska sitta, och hur mycket av magen som ska synas. Jag kan ändra det under dagens gång om jag vill. Känner jag mig själv rätt vill jag nog ha en ganska stor glipa, men det kan ju vara roligt att variera lite på lite olika foton. Jag är verkligen nöjd över mitt val att gifta mig i en tvådelad spetsklänning, som dessutom är från ByMalina. Jag kommer känna mig så fin!

Gillar