ByMalina's 2018-kollektion

Igår släppte ByMalina sin nya brudklänningskollektion för 2018. Suuuperfina klänningar! Jag kan dock inte hitta något jag gillar mer än min egna tvådelade klänning, så det är ju bra haha. Jag är så jäkla nöjd med mitt bröllop in i de minsta detaljerna, så det är obeskrivligt. Skulle verkligen inte gjort något annorlunda och önskar man kunde spola tillbaka tiden och uppleva dagen igen! I alla fall tyckte jag det var roligt att spana in den nya ByMalina-kollektionen, fastän jag själv inte ska gifta mig. De har ju så fina klänningar.
Som förra året, drogs jag direkt till de tvådelade klänningarna i kollektionen. Jag är inte en klänningstjej. Hade jag gift mig nästa år hade jag nog därför valt den här kombinationen ovan; BETSY top med ELIZA skirt! Riktigt fint att kombinera en spetstopp med en silkeskjol till. Just den här modellen tar mig ut på landet, och skulle definitivt passa ett countryside wedding. Tänk dig att gifta dig på hösten bland alla färgglada löv, eller i ett stall med halm på golvet… Jag kanske borde bli en bröllopsplanerare?
När jag fick se DILMA top med ANGELA byxor tänkte jag inte på ett bröllop, men WOW, jag vill ha outfiten. Kan jag inte köpa den och använda till vardag eller fest? Häftigt att ByMalina alltid vågar ta ut svängarna och erbjuda något som inte redan finns på marknaden. Jag skulle själv inte vilja gifta mig i byxor, men för de som vill det är det ju toppen. En riktigt snygg och stilren outfit.
Titta bara på ryggen på denna topp! Jag vill verkligen köpa både toppen och byxorna. Verkligen en outfit som skulle passa min figur perfekt. Jag gillar när kläder sitter tajt. Hoppas någon seriöst gifter sig i det här nästa år, för jag vill jättegärna se fler bilder! Jag tror verkligen det kan bli ett riktigt coolt bröllop om bruden kommer klädd så här.
Den tvådelade klänningen som är mest lik min egen, är nog LOUISE top med SINA skirt. Sina skirt är faktiskt min kjol, fast den här är gjord av silke medan min är helt i spets. Men man kan se den släta, figurnära formen som jag absolut älskar. Den är verkligen så underbar på alla sätt och vis! Louise toppen är söt, och passar bra till, men den passar inte lika bra som min ATAL topp hehe. Min är snyggare! Tycker i alla fall det är fint hur de har kombinerat spetstoppar med silkeskjolar i denna kollektion. Alla klänningar får en klassisk, stilren och modern känsla på samma gång, och det blir inte för mycket av något. Men kan det samtidigt någonsin bli för mycket spets?
Skulle jag välja ut en klänning från 2018-kollektionen som jag skulle kunna tänka mig att gifta mig i, blir det den här ovan som heter SIMONE. Helt i spets och så, så vacker. Jag älskar de tunna banden som gör hela klänningen. Modellen på bilden har dessutom ett liknande spetsmaterial på klänningen, som jag valde på min brudklänning. Kan inte se om det är exakt lika (rose lace) men det kan vara det. Det var det spetsmaterialet jag föll för direkt av de 12 som fanns att välja bland, och det som jag tyckte gjorde min egna klänning så, så amazing!

Gillar