Bye Louis Vuitton

Jag har varit hård mot mig själv och städat ur hela min garderob. Vissa klädesplagg har bara hängt där inne i flera år utan att användas, och jag vet att jag inte kommer använda de igen. För stora kläder, urtvättade kläder. Kläder som jag sparat pga av sentimentala minnen, men som verkligen inte är jag längre. Tex klänningen jag bar när jag träffade min man för första gången. Toppen jag bar på vår första dejt.

Min garderob respresenterade fortfarande “Linda 20 år” till 50%, och därför var det verkligen dags att rensa ur den. På riktigt. Jag gillar det minimalistika livet, och att garderoben är full av plagg jag inte använder känns bara riktigt onödigt. Därför var jag lite extra hård på mig själv igår. Till och med min fejkpäls fick ryka. Den har alltid varit en storlek för stor för mig, och eftersom den redan ska vara stor och fluffig, försvinner hela jag i den.

Jag rensade inte bara bland mina kläder, utan även bland mina väskor. Jag har alltid gillat väskor, och drömt om den dagen min garderob är full av riktiga designerväskor istället för de fejkade jag brukade köpa på utomlandsresan. Har fått många fina kommentarer om den här Louis Vuitton väskan, som länge varit min favorit. Flera har frågat om den är äkta, men den är köpt i Kroatien. Nu när jag äger två äkta Michael Kors väskor, så används den inte längre. En del av mig vill såklart ha den kvar i garderoben, men jag har varit ärlig mot mig själv om att jag inte kommer använda den igen. Därfor ska den nu få ett nytt hem hos min vän som jag vet älskar den. Resten av mina kläder ska skänkas till välgorenhet här i England. Det kommer en bil hit och hämtar upp mina säckar imorgon. Sedan säljs kläderna i en stor välgörenhetsbutik i centrala London, och pengarna från försäljningen går oavkortat till bröstcancer.

Gillar