By night

När vi julpyntade lägenheten i söndags gjorde vi det mitt på dagen, men sanningen är ju att vi inte får uppleva mycket dagsljus i lägenheten just nu. Majoriteten av tiden vi befinner oss hemma är det ju becksvart ute, men december är det enda undantaget då jag inte tycker att det gör någonting. Inte när lägenheten är så här vacker med alla ljus och dekorationer!

Så här ser alltså vår verklighet ut när vi kommer hem från jobbet på vardagarna. I år blev det kalla, vita ljus i julgranen, och sedan hängde vi en slinga med färg över soffan. Jag är kanske typiskt svensk som vill ha det stilrent och enformigt med vita ljus överallt, medan min man vill ha mycket färg. Så vi kompromissade det här året genom att inte kompromissa och köpte två ljusslingor. En vit, och en med blandade färger.

Vi har väl alltid älskat att hänga i vardagsrummet, men nu vill jag verkligen tillbringa all min vakna tid här. Allt som har med julen att göra är så himla mysigt, och jag tycker vi lyckades dekorera lägenheten jättefint i år. Nu är vi redo för julfirande med släkten om ett par veckor, och innan dess sitter vi bara här på kvällarna och äter/dricker adventskalendrar, och bara njuter av att ha den här fantastiska tidpunkten på året framför oss, samtidigt som den typ redan är här.

Gillar