By Missguided

Fick bara lov att shoppa lite på Missguided när jag lyckades komma över en riktigt bra deal. Har börjat fundera lite på vilka outfits man ska ta med sig till New York, och jag tyckte jag kunde unna mig något nytt.

Klänningar är inte riktigt jag, men jag tycker babydoll-looken men en tunn, somrig klänning kan vara riktigt snygg när man är brun och det är varmt ute. Fick därför bara lov att köpa den här tunna, svarta klänningen med små blommor. Ser fram emot att använda den i New York, och kanske redan nu till helgen när min man fyller år.

Jag köpte även en annan klänning – en svart och vitranding strandklänning - som kanske passar bäst på Sardinien. Totalt kostade klänningarna £42, men sedan kom jag över £15 rabatt om jag shoppade för £50. Så jag köpte även den här svarta oversized boyfriend-tshirten för £8, och betalade totalt £35 för allt. En riktigt bra deal tycker jag! Den svarta tshirten och de rosa byxorna (som också faktiskt är från Missguided) blir nog min bekväma flygoutfit nästa vecka.

Gillar