Budat på en lägenhet

Jag trodde vi var eniga om att lägga lägenhetssökandet på hyllan ett tag, men sedan gick min fästman och förälskade sig i en lägenhet nu när jag är borta, som han varken kan sluta prata om eller tänka på. Han gick på en visning för ett par dagar sedan och föll ännu mer. Sedan lyckades han övertala mig att lägga ett bud, vilket vi nu har gjort. Jag har alltså bara sett bilder på den här l��genheten, men vi har redan lagt ett bud. Vad läskigt!

Huset verkar mysigt, med endast en handfull lägenheter i. Den lägenheten som min fästman tittat på ligger på övervåningen, men är samtidigt delad över två plan. Alltså har vi ett badrum och två sovrum på övervåningen direkt när man kommer in, och sedan en trappa ner till kök och vardagsrum. Jag antar att det känns mer som ett hus då, vilket min fästman påstår. Lägenheten kommer nämligen också med en egen terrass, mot södersidan.

Det låter väldigt bra hittills; det kan jag hålla med om. Visserligen är sovrummena i samma storlek vi har nu (vilket jag tycker är ganska litet), men vardagsrummet är stort, och hur härligt vore det inte med en egen uteplats? Dessutom är badrummet kaklat i brunt, vilket ju är min färg, så det känns inte som om jag måste rusta upp det direkt. Spotlights i varje rum, en bättre energiförbrukning än vad vi har nu... Det har definitivt sina fördelar att flytta hit.

Den här lägenheten ligger dessutom ca 300 meter ifrån där vi bor just nu. Jag älskar ju området, så det var också ett stort plus. Eftersom jag blivit lovad en visning på måndag av mäklaren, och jag kan se potentialen i lägenheten efter att sett alla bilder och diskuterat detta med min fästman, gick jag med på att lägga ett bud. Sen får vi se vad jag tycker på måndag och om vi tar oss vidare i budgivningen och resten av den tråkiga processen. Men livet är ganska spännande, och allt det här hände liksom väldigt plötsligt. Roligt att jag är i Sverige och fixar med bröllopet medan min fästman är i England och jobbar på en ny lägenhet. Bra team work!

Gillar

Kommentarer