Brunch på Bill's

Igår umgicks jag med en vän i Wimbledon hela dagen. Det var jättetrevligt. Vi träffades vid 12 och gick först till Bill's och brunchade. Bill's är en mysig, men samtidigt livlig restaurang, som jag varit till ganska många gånger. De har god mat och är alltid prisvärda.

Både min och min väns favoritdryck där är fläderbärssaften. Fläderbär är alltid så uppfriskande med sin härliga smak. Blev dock lite förvånad när servitören frågade om vi ville ha den kall eller varm. Varm fläderbärssaft?! Nej, det lät inte gott, den ska ju definitivt vara kall.

Det var svårt att bestämma oss vad vi ville äta, så jag beställde in deras omelett, och min vän beställde pannkakorna. Sedan delade vi på det! Det var faktiskt riktigt gott med omelett och pannkaka haha. Men vi såg till att äta den salta omeletten först, och de söta pannkakorna med syrap och frukt sist. Att bruncha är riktigt härligt och något vi inte gör så ofta, men det passade bra just igår när vi träffades efter mitt bankmöte, men innan den riktiga lunchtiden hade börjat.

Gillar