Brudskål & fotografering

När vigselcermonin var över, tog jag min nyblivna make i hand och vi gick hela vägen tillbaka, uppför trappen och in i herrgården. Stannade där i ett par minuter och kysstes (vi var så fyllda av lycka!) innan vi gick tillbaka ner till gästerna för fotografering och brudskålen. Vi stannade också överst på den fina stentrappen så de som ville fick ta kort på oss.

Det som följde sedan var typ 20min av fotografering där i parken/ruinerna och att hälsa på alla gäster. Det var min första chans att prata med alla. Alla var verkligen så finklädda, stiliga och framförallt glada! Samtidigt var vädret perfekt, så det kunde inte varit en mer underbar stund just då. Vi omringades verkligen av så mycket glädje och kärlek på samma gång!

Hur konstigt var det inte med så mycket människor från olika tider/platser i mitt liv, på ett och samma ställe? Barndomsvänner, familj och kusiner, universitetsvänner etc. Så härligt! Det var dessutom roligt att se att Aarons släkt/vänner mixade så bra med min släkt/vänner, fastän två olika språk pratades. Min mormor pratade med hans farmor etc vilket jag var riktigt stolt över! Min mormor är så ärtig haha, hon är verkligen bäst.

Det dukades sedan upp för brudskål där i parken, och det var riktigt mysigt att skåla in vårt "nya" liv tillsammans med alla nära och kära. Till champagnen serverades det även två typer av snittar; en med lax (som jag provade en tugga av men sedan gav bort eftersom rå lax verkligen inte är min grej...) och en med ost och skinka som var supergod! Samtidigt som vi åt och drack minglade vi runt lite mer. Jag ville verkligen tacka alla som valt att närvara under vår speciella dag!

Sedan följde mer fotografering. Det var meningen att jag och min man skulle gå iväg själva med de gäster som var fotografer och ta fina bilder i och runtomkring herrgården. Dock valde jag att också ta med min bror och mina brudtärnor, och min man drog med sig sina best men, så vi blev ganska många som gick iväg medan resten började spela spel och gå tipspromenad i solskenet (som vår toastmaster ordnat).

En av mina favoritbilder på oss två som togs just då är den ovan. Egentligen har jag typ 50 favoritbilder eftersom det togs så mycket fina bilder under dagen. Min kusin (fotograf) gjorde även ett collage till oss av bilderna hon tog, och jag ser fram emot att titta igenom det när vi kommer hem (skriver detta i Palma). Vill också välja ut ett foto som vi kan förstora och sätta upp på väggen!

En av favoritbilderna på mig och två av mina all time bästa vänner (som blev brudtärnor i sista minuten i alla fall) är denna ovan. Kan vädret dessutom vara finare? Jag är säker på att morfar var med där på ett hörn och såg till att vi fick sol och värme hela dagen. Jag behövde verkligen inte frysa i min klänning i alla fall! Vilken hä​rlig eftermiddag det var!

Gillar