Browns Brasserie

Jag är inte riktigt klar än med att berätta om vår anniversary weekend i Bath.

Efter vi besökt The Roman Baths, blev det middag på Browns Brasserie i närheten.

Jag fick sitta i en soffa precis bredvid fyra väldigt fina champagneflaskor. Det här hörnet passade mig väldigt bra, tyckte jag.

Vi var på Browns Brasserie senast förra oktober i Windsor. Då gick vi endast dit för att vi var sugna på en kopp varm choklad, men det var den godaste chokladen vi druckit på länge, så vi var väldigt förväntansfulla med att få prova på deras mat den här gången.

Jag beställde in deras steak and guiness pie med potatismos. Det är sååå gott med en engelsk paj ibland! Min man åt deras kycklingschnitzel med strips.

Vi delade på en flaska vitt den här kvällen, och till efterrätt bestämde vi oss för att även dela på en Eton Mess. Det är vispgrädde blandat med maränger, och en bärkompott. För stor för att äta själv, men perfekt att dela på.

Efter middagen var det sedan bara att gå tillbaka upp till hotellet. En brant backe på ca 400m, där de sista 100m var som att klättra uppför en bergvägg... Varken jag eller min man kollade upp innan om Bath var platt eller brant, men när Google maps sade att det skulle ta 15 min att gå ca 400m... Då förstod jag att något var galet.

Fick väldigt fina benmuskler efter endast två dagar i Bath! Jag är så tacksam att jag bor i platta London. Förstår inte hur folk orkar gå upp och ned för dessa backar dag ut och dag in. Eller hur de ens orkar parkera bilarna.

Gillar