Bronde

I 2,5 år lyckades jag hålla mig ifrån att bleka mitt hår. Jag fick se min naturliga hårfärg sakta växa fram för första gången sedan jag var 12. Jag var ju ljusblond när jag var liten, men nu har den färgen blivit mer brond. En mörkblond färg med lite guldaktiga skiftningar. - ja, typ en färg de flesta av oss som var blonda som barn kan relatera till i vuxen ålder.

Jag har trivts med att varit lite mörkare, men den sista tiden har jag verkligen saknat att vara riktigt blond och ljus. Den här årstiden är kämpig som den är, och att håret känns mörkt, trist och livlöst gör inte situationen bättre. Det är dags för en förändring. Så nu när februari går mot sitt slut, tackar jag mitt "mörka" hår för den här tiden och ser fram emot en ljusare vår.

När de flesta går till frisören tar de med sig bilder på kändisar de vill se ut som. Jag har med mig bilder på mig själv, från förr i tiden, när jag trivdes som allra mest med min hårfärg. Den blonda nyansen jag hade när jag gifte mig var fantastisk, och det är något liknande jag vill uppnå imorgon.

Ser jättemycket fram emot den här lilla förändringen nu. Att gå från en varm nyans till en ljusare, kallare.

Gillar

Kommentarer