Bröllopssuiten

På planeringsdagen gick vi även runt och tittade till alla rummen på herrgården igen, där vi och några av gästerna ska bo en natt. Jag hade min rumslista med mig och noterade vilket rumsnummer som var vilket, samt vilka som ska bo i vilket rum. Superkul att bestämma det ju! Alla rummen har olika färgteman, och det finns dubbelssängar, twin rooms och enkelrum i olika storlekar. Verkligen roligt att matcha ihop våra gäster med det perfekta rummet.

Det här är vår bröllopssuite. Jag älskar soffan, den verkar så mysig. Tar gärna ett glas champagne där i min fina bröllopsklänning, och känner mig som en rik herrgårdsdam. Hela herrgården är nyrustad (min bror har jobbat där ett tag nu, så det är roligt att han gjort det mesta), men de har samtidigt valt att bevara mycket gammalt. Jag tycker det är supermysigt med blandningen.

Älskar tapeten bakom sängen som min bror satt upp. Det finns 18 karat guld i den. Snacka om att min bror darrade lite när han fick äran att sätta upp den... Men han gjorde ett bra jobb! Mattan vid sängen är också såå mjuk. Gillar det moderna gråa, som blir som en kontrast mot det gamla trägolvet. Kommer defintivt trivas i det här rummet när det är dags!

Suiten är jättestor med en härlig utsikt över stranden och sjön. Man kan också se ner till parken där vigselceremonin kommer hållas. Vet inte vilket rum jag kommer vara och göra mig i ordning i, men från suiten skulle jag kunna se ner på alla gäster när de anländer och intar sina platser. Perfekt? Eller får man inte tjuvkika? Har verkligen så mycket att se fram emot det här året. Och jag älskar verkligen det här stället.

Gillar