Bröllopskort

Jag har fortfarande lådor i gästrummet som jag inte tagit tag i. Idag tog jag mig tid att sortera lite, och hittade alla bröllopskort från vårt bröllop förra sommaren. Jag bestämde mig för att ställa alla korten i en korg på hyllan i gästrummet. Vi fick verkligen så många fina kort och lyckönskningar som jag gärna vill fortsätta att ha framme.
Alla dessa kort bär på fantastiskta minnen från en fantastisk dag. En dag som jag ständigt påminns om med ett stort leende på läpparna. Vilken underbar släkt och vilka underbara vänner vi har.
Kommer nog alltid minnas tillbaka på bröllopsdagen som den bästa i mitt liv. Jag fick min prins och ett fantastiskt sagobröllop som jag i min vildaste fantasi inte kunnat drömma om. Hur kunde allt från vädret till klänningen till maten till underhållningen bli så perfekt? Hur lyckades vi få det finaste men samtidigt mest avslappnande bröllopet i världshistorien? Vi är så, så tacksamma.
Jag älskar mormors kort och hennes ordvitsar/dikter. Mormor och morfar var alltid mina förebilder med deras perfekta förhållande, även efter 58 år tillsammans. Jag hoppas och tror att jag och min man kommer få vara lika lyckliga tillsammans, lika länge. Det gör fortfarande ont att morfar inte finns med oss, men hans röst är fortfarande så klar i mitt huvud. Det kanske har gått nästan två år sedan vi senast sågs nu, men i mitt hjärta är du fortfarande så nära ❤
Tyckte det blev riktigt fint och mysigt med alla bröllopskorten i en korg på hyllan i gästrummet. Nu är jag ett litet steg närmre med att få klart det rummet. Vi ändrar oss hela tiden med hur vi vill ha det där inne!

Gillar