Bröllopskategorin

När jag började blogga i januari hade jag inte ämnat många tankar åt vårt bröllop. Vi hade bokat den 26:e augusti på Wirsbo Herrgård, men that was it. Ingenting annat var bestämt, så i den här kategorin kan man verkligen följa bröllopsplaneringen från start till slut, med allt var det innebar. Det är så roligt att ha det dokumenterat, för fastän jag idag kommer ihåg själva dagen som den bästa i mitt liv, låg det också mycket jobb bakom det. Många månaders planerande, och många tidskrävande möten, innan vi fick uppleva den där speciella dagen precis på vårt vis.

Jag kan verkligen säga att det är härligt att vara gift med sin största kärlek och bäste vän. Det trodde jag aldrig skulle hända mig för 10-15 år sedan. Jag var alltid den som var singel av mina vänner. Ingen kille var bra nog för mig, och det var bara roligt att vara intresserad av någon tills han blev intresserad tillbaka. Då stack jag. Vilken dröm att därför lära känna någon som en vän, och sedan bara börja falla för honom när man minst anar det. Inte vem som helst heller, utan någon man klickar med på alla plan, inte bara fysiskt.

Det var en otrolig känsla att gå på sitt egna bröllop, och se hur många fina människor som faktiskt dök upp och ville fira detta med oss. Att vi, två personer från ganska olika bakgrunder, lyckades få vår familj och vänner att klicka så bra… Det var över förväntan. Jag var till exempel beredd på att tillbringa lite mer tid med min mormor än andra, då detta var hennes första stora event utan morfar. Jag ville inte att hon skulle känna sig ensam. Men hon var överallt och ingenstans och minglade allt vad hon kunde, både på svenska och engelska. Det var så härligt att se! Alla våra gäster var verkligen så öppna som de kunde vara, glada, och verkligen bjöd på sig själva hela dagen och kvällen. Som “host” (eller brud i det har fallet) gillar jag att ha kontroll och se till att alla mår bra och har roligt, men jag behövde verkligen inte oroa mig över detta. Både jag och min man har verkligen underbara familjer och vänner, och det visade sig verkligen under vår bröllopsdag.

I framtiden vill jag fortsätta skriva om vårt liv som gifta, och till exempel hur vi kommer fira våra årsdagar tillsammans. Det är roligt att ha alla fina minnen dokumenterade, och vårt bröllop var definitivt ett sådant stort ögonblick jag aldrig vill glömma.

Gillar