Bröllopscollage

Jag har länge haft planer på att göra ett collage av alla de fina bröllopsbilderna jag fick av min kusin. Eller, inte precis alla bilderna, eftersom det var närmare 200 stycken, men några – de allra bästa. Inhandlade därför två ramar på IKEA med plats för 15 bilder var, och sedan hade jag roligt i en timme med att bestämma vilka bilder som fick vara med och hur de skulle sitta. Vi har köpt världens mjukaste, härligaste (och dyraste) matta, som är helt underbaaar att sitta på i vardagsrummet, så där spred jag ut alla bilder.

När jag var klar satte jag upp tavlorna på väggen i vardagsrummet. Har fortfarande inte bestämt mig om det ser bra ut, eller om det blev för mycket att ha tavlorna på just den väggen. Vill inte att de ska ta fokus ifrån New York-fönstret på andra sidan… Min man tycker jag är för petig och minimalistisk, men jag vill inte att något i vårt hem ska se rörigt ut. Hemmet ska vara en plats där vi kan slappna av, med både ögonen och själen, och framförallt jag blir lätt stressad om min omgivelse är rörig.

I alla fall sitter tavlorna vid soffan just nu, men jag kanske flyttar de till över trappen om jag inte trivs efter ett tag. Älskar i alla fall alla underbara bilder från världens mest perfekta bröllop. Himlen var så blå, vattnet var så blått, alla träden var så gröna och alla gäster så fina. Själv är jag otroligt nöjd med allt ifrån min klänning (en two-piece från ByMalina), hår & makeup (av stylisten My Nyman), blombukett (Remnes Blomsterdesign) samt herrgården vi valde (Wirsbo Herrgård).

Sju månaders planerande inför en stor dag var verkligen värt det. Nu har vi alltid den 26:e augusti 2017 i minnet som en av de bästa dagarna i vårt liv. Inte enbart i huvudet, utan också på väggen i vårt alldeles egna hem som vi verkligen får komplimanger för varje dag. Och ändå är det inte färdigt!!

Gillar

Kommentarer