Bröllop 2017

Nu tar jag en paus från Bröllop 2017-kategorin, och återkommer någon gång nästa år. Bröllopet och alla förberedelser innan togs upp förra året, och nu har vi också hunnit med att fira 1 helt år som gifta (tiden går för fort). Det finns inte så mycket mer jag vill ha sagt det här året. Vi fortsätter framåt och fokuserar på att kämpa oss igenom hösten. Relationsmässigt står vi väldigt stadigt; vi har nog aldrig haft det så här bra, men samtidigt säger jag väl alltid det?

Svåraste tiden i vårt förhållande var nog när vi hade långdistans, eller när vi bodde trångt hemma hos min mans föräldrar. Jag flyttade tillbaka till England för att vara nära min man igen, men fick liksom hela familjen tätt inpå på köpet... Det gör jag inte om. Det är en enorm frihet att bo själva, och dessutom att äga vårt egna hem.

I alla fall, var var jag? Jo, jag har inte så mycket mer att skriva om gällande bröllopskategorin. Bröllopet och den första årsdagen är över för oss, och fastän det är sorligt att vi har detta bakom oss, fortsätter vi samtidigt att vandra framåt och skapa nya minnen tillsammans. Bröllopet var bara början, och jag ser positivt på framtiden.

Gillar