Brighton beach

På eftermiddagen gick vi tillbaka till stranden och njöt lite mer av solen. Jag ville köpa en churro vid piren (har aldrig ätit en churro?!), men det slutade med att vi delade på en glass och en smoothie istället på ett mysigt café i strandkanten.

Jag valde en mango dream smoothie. Mango är nog min absoluta favoritfrukt; speciellt i drycker tycker jag det smakar underbart gott och uppfriskande. Men just den här var faktiskt baserad på apelsinjuice med krossad mango/mangobitar i. Den var god men den smakade ju mer apelsin än mango så jag kanske inte skulle kallat den just för "mango dream" om jag hade gjort den själv.

Det är svårt att se mobilen med solglasögon på... Eftermiddagen på stranden var riktigt härlig. Någon sa att det nu var 19 grader men det tror jag inte alls på. Min mobil visade 14. Var i alla fall skönt i solen. Jag och min fästman satt där på stranden och pratade ett bra tag. Som vi gjorde på vår första dejt! Då satt vi på stranden i Portsmouth i över 3 timmar och bara pratade i solen. Fina minnen. Det är verkligen något speciellt med stränder. Jag bara älskar att sitta där och titta ut över havet.

Vi kunde lätt stannat i Brighton i flera dagar, men efter vi varit på stranden gick vi tillbaka till ​Churchill Square Shopping Centre, gick runt i affärerna lite och sedan åkte hem. Jag letade efter en morsdagspresent och en födelsedagspresent till min bror. Jag hittade faktiskt en snygg tröja åt honom på River Island. Han är ganska petig och ska helst bara ha Calvin Klein, Ralph Lauren, Versace etc men River Island och Jack n Jones går bra haha. Jag tycker faktiskt det är roligare att shoppa herrkläder, och älskar ju att hitta de perfekta presenterna till folk. Unnar inte mig själv mycket kläder nuförtiden. Det känns bara som ett slöseri med pengar just nu när jag har så mycket annat dyrt att stå för. I alla fall hade vi verkligen en supertrevlig dag i Brighton som jag gärna gör om snart igen!

Gillar

Kommentarer