Brasserie Stadsparken

Igår gick jag och mamma runt på stan en sväng. Väldigt mysigt! Mamma shoppade en klänning till sig själv, och jag köpte ett vitt baslinne och en BH i en jättefin brun-bronzig färg med spets. Jag älskar push up BH:arna på Cubus. Har en svart, en vit och en rosa sedan tidigare.

Väldigt höstfint i Västerås. Jag och mamma köpte även matchande tavlor i en pop up inredningsbutik som hette Ditzinger. Mammas har redan kommit upp på väggen i hallen, och min ska sitta i min hall med. Det var roligt att gå runt på stan ett tag, som på den gamla goda tiden, fastän utbudet av klädaffärer har minskat rejält. Jag saknar Punkt och Skrapan a la 2007. Västerås var bättre förr på alla sätt och vis förutom...

... utbudet av restauranger. Jag och mamma åt lunch på ett av mina favoritställen; Brasserie Stadsparken. Dagens lunch var kycklingfilé med ostronskivling och potatisklyftor i en krämig svampsås (med kantareller!) Det var sååå gott, och vi har redan planerat in vår nästa mor och dotter-lunch här.

Jag köpte även en grå skjorta till min man och strumpor (som han alltid behöver). När jag går runt i butiker tycker jag fortfarande det är mycket roligare att titta på kläder till min man än till mig själv. Jag har en riktigt bra basgarderob, så jag behöver inte handla så mycket. Förutom vita linnen och fina underkläder då, som man aldrig kan få nog av.

Gillar

Kommentarer