Bra TV denna månad

Little Fires Everywhere

En amerikansk dramaserie som utspelar sig i det rika området Shakers Heights i Ohio. Vi får följa familjen Richardson som på ytan ser ut att leva det perfekta livet, och familjen Warren som på ytan ser ut att leva raka motsatsen. Serien tar upp tuffa frågor som rasism, privilegier, och vad utgör egentligen en bra mamma? Utan att säga för mycket så är den riktigt bra, spännande och underhållande på samma gång. Jag har alltid älskat Reese Witherspoon som skådespelare.

Inside Monaco: Playground of the Rich

Jag älskar den här dokumentären som går på BBC just nu. Vi får följa med Prins Albert i hans vardag, se hur försäljningar av lyx-yachts går till. Vad som krävs för att bli en citizen, "min" bil var med på ett avsnitt. Vilka lagar gäller i Monaco, och hur dyrt är det verkligen att stanna en natt på hotell där? Eftersom jag varit där gör det serien bara mer intressant för mig. Jag älskar Monaco.

Real Housewives of New Jersey

Åh så underhållande det är. Till skillnad från Beverley Hills älskar jag att dessa kvinnor går på restaurang och beställer in hamburgare och stripstallrik (istället för att sitta och peta i en sallad). Vi får se hur man lagar riktig italiensk mat, och alla dessa bråk... Det blir bara sjuka och sjukare.

The OC

Min barndom (i alla fall tonårstid) i en serie. Jag och min man tittar på ett avsnitt tillsammans varje kväll. Vi är inne på säsong 3 nu, troligtvis den säsongen jag sett allra mest. Men det är fortfarande så bra även efter alla dessa år!

History 101

En riktigt intressant och lärorik Netflixserie (faktaserie). Varje avsnitt har ett eget ämne, tex; robotens historia, första världskriget, snabbmatens historia, genetik. Inte visste jag att första världskriget började i Österrike-Ungern. Har väl troligtvis fått lära mig det tidigare under historielektioner i skolan, men då sov jag nog.

Gillar

Kommentarer