Bosch

Vi fick leveransen och installationen av vår nya ugn igår morse, så nu kan vi äta vitlöksbröd igen 🥂😍

Den är så snygg och påminner väldigt mycket om vår förra ugn. Måste titta på bilder på den gamla och den nya och faktiskt jämföra, för just nu märker jag ingen större skillnad utseendemässigt. Knapparna är dock riktigt häftiga som är intryckta när man inte använder den. Och ugnen värms upp på endast ett par minuter och håller sedan värmen ett bra tag efter den stängts av.

Det var värt att gå upp klockan 8 på en lördag för att få den nya ugnen. Men nu kan väl snälla våra vitvaror sluta gå sönder. Vi har nästan bytt ut hela köket nu! Jag är dock så nöjd med hur vår köksrenovering blev. Designen är så snygg (allt är grått och svart med lite detaljer i roséguld, och jag älskar det), och vi har mycket mer förvaring och en bättre organisering här inne än vad vi hade för ett år sedan.

Fick bara lov att ta en bild på hur nöjda vi blev med den nya ugnen. Snart kommer min svärmor och min mans bröder hit på en kopp te. Vi har både ugnen och nya soffbord att visa dem 👏 Och jag vill höra allt om min mans brors nya jobb.

Gillar

Kommentarer