Bordsplaceringskort

Lördagens bröllop i Cambridge gjorde oss verkligen så, så taggade på vårt egna bröllop. Så igår kväll bestämde vi oss för att “bröllopspyssla” lite. Vi fixade nämligen bordsplaceringskorten till middagen. Temat kommer ju gå mest i rosa och vitt, så därför valde vi att göra placeringskorten i rosa. Vad roligt det var att klippa och klistra lite haha.

Som jag sa i tidigare inlägg, så har nedräkningen verkligen börjat på riktigt nu. Det är bara väldigt små saker kvar att fixa. Sen hoppas jag att min brudklänning blir klar snart; jag kan inte riktigt andas ut innan mamma har fått den hemskickad. Min fästman har fått hem sin kostym, men den får inte jag se än. Jag vet i alla fall att den är någon nyans av grå och att han kommer ha en rosa slips till. Han kommer se sååå fin ut. Spännande!

Vi gjorde ett par prov-placeringskort som vi vek för att se hur det färdiga resultatet skulle se ut. Men de “riktiga” korten kommer vi inte vika förrän på själva bröllopsdagen, så de inte tappar formen. Jag vet inte om det är för att jag själv snart ska gifta mig, men det känns verkligen som om ALLA gifter sig i år. Hur många "facebookvänner" har inte gift sig i juni och juli?! Är det verkligen onormalt mycket bröllop i år eller är det bara jag som lägger märke till det mer eftersom jag går och väntar på mitt eget? Vem vet.

Gillar