Bonfire Night

I lördags var det dags för det årliga Guy Fawkes-firandet, och jag, min man och ett par vänner valde att köra en repris på förra året och gå till Carshalton's firework display. Den bästa i London om ni frågar oss!
Man kommer nära fyrverkerierna och brasan, det finns många matstånd, mycket musik och party, och alla pengar från inträdet går oavkortat till välgörenhet. Dessutom är det ju så bekvämt att det hålls så nära oss; endast en kortare promenad bort från vårt hus.
Efter showen i parken, gick vi till en pub i närheten för att ta ett par glas. Det var väldigt mycket folk i rörelse, men vi lyckades få ett bord inne på Coach and Horses. Min brors favoritpub eftersom han lyckades köpa Stellaglas där med Wimbledon loggan 😂
Puben hade jättemycket Halloweendekorationer, men vi hann knappt uppskatta allt innan de bakom baren började plocka ner allt 😂 Vi hade i alla fall en riktigt trevlig kväll där. De hade en modern jukebox där man kunde önska låtar, och vi önskade låtar tillsammans med några andra vi träffade på puben. Jag började prata med några Chelseafans som hade varit på matchen tidigare i lördags, och vi önskade Blue is the Colour och sjöng tillsammans 😂 En riktigt bra lördag.

Gillar