Bobbo

Namn: Bobbo

Smeknamn: Darling

Ålder: 2 år (född 24 januari 2018)

Utseende: Vit och strävhårig med röda ögon.

Första intrycket av honom: Livlig, högljudd, liten och rädd. Jag såg genast potentialen i honom att han kunde bli ett väldigt personligt och socialt marsvin. Fastän han var rädd kommunicerade han alltid med människor.

Personlighet: En liten vild energiboll, men gosig på samma gång. Och väldigt intelligent.

Hobbies: Springa runt på golvet och bita i saker. Gosa, äta, skrika på oss efter mat och sova.

Tycker inte om: Att bli upplyften. Han har kvar det beteendet sedan han var liten, att ingen minsann ska få lyfta eller bära honom. Gillar heller inte musik med för mycket elektroniska ljud.

Favoritmat: SPENAT alla dar i veckan. Till frukost, lunch och middag.

Ogillar i matväg: Apelsiner är läskiga. Lite för sura. Tomater är inte heller någon storfavorit.

Hur låter han: Alla som vistas hemma hos mig i endast en minut vet hur han låter, för han babblar konstant. Så fort vi tar i plast, äter något som han gillar (tex hårt bröd eller gurka) så skriker han högt. Öppnar vi kylskåpet skriker han. Kommer vi nedför trappen skriker han. Han söker nästan konstant vår uppmärksamhet genom en massa olika läten.

Det som gör honom mest speciell: Att han kommunicerar med oss konstant. Han uppfattas som väldigt intelligent, och det är tex svårt för mig att blockera gången bakom soffan med kuddar, för han lyckas alltid knuffa sig förbi, över eller under allting. Han är också väldigt speciell för mig eftersom många tyckte han såg ut som en liten jobbig råtta när han var liten, medan jag verkligen såg potentialet i honom. Han och jag<3

Gillar