Board Games

I lördags åkte jag och min man ut till... Kingston! Jag och min vän som bor där tjafsar om jag verkligen åker "in" eller "ut" från London för att besöka henne, och vice versa. Hon anser att hon bor närmre centrala London, medan jag anser att jag gör det.

Jag tog ett foto på Kingstons station som jag tycker bevisar att jag har rätt när jag säger att jag åker "ut" till Kingston, och inte "in". Kingston ligger i zon 6, jag bor i zon 5. Argumentet vunnit.
Jag och min man tänkte bege oss till Kingston så fort vi vaknat, städat och handlat mat inför veckan. Det visade sig dock ta lite tid, så det blev ingen shoppingrunda på stan som vi först hade planerat. Min man hade jobb att göra, och jag saktade även ner oss med min mensvärk (att jag fick lov att sätta mig ner var 10:e minut och andas mellan varven...).
Vi kom iväg vid fyra och gick direkt till Five Guys för middag. Efter Bleecker Burger för ett par veckor sedan, ville jag prova Five Guys för att jämföra deras strips, burgare och milkshakes. Jag måste säga att om en Bleecker Burger får en 7:a eller 8:a, så får Five Guys en 9:a. Du kan välja så mycket fler tillbehör på Five Guys (för samma pris), och burgaren är lite mer genomstekt. Milkshaken var bättre på Bleecker Burger, but that's about it.
Sedan var det dags för spelkväll hemma hos våra vänner. Vi började med att spela Mr & Mrs, där det gäller att känna sin partner ordentligt. Min favoritrunda är paddelrundan där man får en fråga, typ "vem är mest belägen att knuffa sig före i en kö?", och sedan ska man hålla upp svaret samtidigt som sin partner, och man får poäng om man svarar lika. Finns såna sjuka frågor i det här spelet... Jag och min man förlorade 2-1 på det här spelet. Sedan spelade vi Articulate vilket jag och min man vann på. Till sist spelade vi även Jenga vilket jag också vann på 😉. Därimellan drack vi några (läs: ganska många!) glas prosecco, och hela kvällen var supertrevlig!

Gillar