Blomsterdekorationer

Något jag tycker är ganska svårt med bröllopsplaneringen, är att bestämma ett färgtema. Jag är som sagt inget fan av färger när det kommer till inredning. Jag kan älska en röd klänning eller en starkt blå blus, men när det kommer till inredning och detaljer är jag inte mycket för det. Om jag inte får välja brunt och grått som mina favoritfärger, är det nog rosa som gäller. Hade jag gift mig med mig själv, hade nog därför allt fått vara rosa, grått och vitt. Så ljust och fräscht som möjligt. Men min fästman måste ju självklart också få vara med och bestämma.

Vi har tagit kontakt med företaget som ska göra brudbuketten. De arbetar redan med herrgården, så all logistik är väl förberett. Det enda vi behöver göra är att välja hur brudbuketten ska se ut, och sedan kommer alla andra blomsterdekorationer utgå från den. Så det blir en sammanhållning på all dekoration. Min favorit av deras exempelbilder är nog den ovan. Rosa och grönt. Det kommer bli ett sensommarbröllop i parken, och jag tycker då det passar perfekt med mycket grönt. Och sen rosa som jag älskar. Skulle dock vilja ha fler ljusrosa rosor i buketten ovan, och ta bort det mörkrosa. Jag gillar när det är enkelt och enfärgat.

Min fästmans favorit ser lite annorlunda ut. Istället för rosa ville han först ha ett aprikos/persiko-tema på bröllopet. Jag är inte helt emot den iden, eller buketten ovan, som är ett annat exempel från blomsterföretaget. Dock skulle jag nog vilja ta ut det gula och sätta in lite fler rosa färgklickar. Också en jättefin bukett, som jag börjar gilla mer och mer för varje gång jag titar på den. Fokuset är verkligen på rosorna. Om tre veckor ska jag prova, och förhoppningsvis köpa en brudklänning. Så när jag vet exakt hur den kommer se ut, tar vi itu med det exakta valet av färgtema och dekorationer. Men det står alltså emellan rosa och grönt, och rosa, vitt och persiko-färgat. Återkommer när vi bestämt oss.

Gillar

Kommentarer